Miledi | Дата: Воскресенье, 08.09.2024, 19:43 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| моему мужу поставили бесплодие. скажите это вообще лечится или все это приговор навсегда?
|
|
| |
Agniy | Дата: Вторник, 10.09.2024, 18:25 | Сообщение # 2 |
| да я конечно не хочу пугать но мне кажется что это уже приговор и такое ничем не лечится. ну а там нужно ходить по врачам и все узнавать.
|
|
| |
Арина098 | Дата: Вторник, 10.09.2024, 18:49 | Сообщение # 3 |
| Да если мужчинам ставят бесплодие, то врачи тут уже разводят руками. Но мы вот с мужем на этом не остановились. И нашли вот тут https://svitovederevo.com.ua/ayurveda-besplodie-muzhskoe.html препараты от мужского бесплодия. Муж их принимал как там написано и наша проблема решилась. Поэтому сейчас эта болезнь уже не приговор и ее тоже можно вылечить. Нужно брать и действовать.
|
|
| |
Kkseniia31 | Дата: Среда, 16.10.2024, 12:31 | Сообщение # 4 |
| Доброго дня!Хочу поділитися своїм досвідом про М-плюс, діагностичний центр у Києві, де я зробила МРТ. Це місце, яке мене справді вразило своєю професійністю та якістю обслуговування.Чому обрати діагностичний центр “М-плюс”?Сучасне обладнання: У клініці використовується новітнє обладнання для проведення МРТ, що забезпечує високу точність діагностики та комфортні умови для пацієнтів. Кваліфіковані спеціалісти: Лікарі в М-плюс — це справжні професіонали, які мають великий досвід у своїй сфері. Вони уважно ставляться до кожного пацієнта, пояснюючи всі деталі процедури. Широкий спектр послуг: Крім МРТ, центр пропонує багато інших діагностичних послуг, що робить його універсальним рішенням для потреб пацієнтів. Комфортна атмосфера: У М-плюс створена приємна та затишна обстановка, що допомагає зняти стрес перед діагностичними процедурами. Гнучка цінова політика: Ціни на МРТ у Києві в М-плюс є конкурентоспроможними. Ви можете знайти детальну інформацію про вартість на їхньому сайті, що дозволить вам обрати оптимальний варіант. Як зробити МРТ у Києві?Замовити процедуру дуже просто. Достатньо зателефонувати або записатися онлайн через сайт m-plus.com.ua. Спеціалісти центру готові допомогти вам у виборі дати та часу для проходження МРТ, а також відповісти на всі запитання.Рекомендую діагностичний центр “М-плюс” всім, хто шукає якісну та професійну медичну допомогу в Києві. Це місце, де ви можете довірити своє здоров'я справжнім професіоналам!
|
|
| |