| cahyode | Дата: Пятница, 12.09.2025, 20:28 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Чесно, сам процес пошуку адвоката трохи лякає. Начебто дрібниця, але не хочеться потрапити в халепу. Хто як шукав? Чи реально обрати «на відчуття», чи краще перевіряти все – від освіти до рекомендацій? Дуже цікаво почути досвід тих, хто вже проходив цей шлях.
|
| |
|
|
| лоська | Дата: Понедельник, 15.09.2025, 15:36 | Сообщение # 2 |
Статус: Offline
| Не можу не поділитися своїм досвідом співпраці з Адвокатським об’єднанням «Актум». Моя справа стосувалася хуліганства кку https://www.actum.com.ua/service....-st-296 і я спочатку дуже хвилювалася, адже не знала, до кого звернутися. Юристи «Актум» відразу вселили впевненість, пояснили всі нюанси, розробили чітку стратегію захисту і діяли максимально професійно. Мені сподобалося, що вони постійно розвиваються і використовують новітні методи роботи, завдяки чому результат перевершив очікування. Кожна зустріч була продуктивною, а консультації зрозумілі й детальні. Вони дійсно працюють на результат і роблять це з душею. Якщо вам потрібен адвокат за статтею 296 (Хуліганство), сміливо обирайте «Актум», тут по-справжньому турбуються про клієнта і ефективність захисту.
|
| |
|
|