| mironovs920 | Дата: Суббота, 27.12.2025, 17:52 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Вирішив написати невелику розповідь про свій досвід користування послугами доглядальниці від центру сімейної медицини "Медсестра". Моя бабуся потребувала постійного догляду, і самостійне забезпечення необхідного рівня догляду ставало важким. Вирішив звернутися в спеціалізований центр, щоб підібрати професійного помічника. Персонал зустрів мене привітно і уважно, допоміг розібратися в тонкощах підбору підходящої кандидатури. Обрана була доглядальниця в Києві з величезним досвідом роботи, що пройшла спеціальне навчання і має відмінні рекомендації попередніх роботодавців. Доглядальниця стала справжньою знахідкою для нашої сім'ї: регулярно доглядала за літнім родичем, стежила за дотриманням режиму дня, своєчасно повідомляла про стан бабусі лікарям. Постійна присутність турботливого людини поруч дало відчутне поліпшення загального самопочуття і настрою літнього члена сім'ї. Оцінюю якість послуг "медсестри" високо, вважаю важливою перевагою центру сімейну обстановку і персональний підхід до кожного клієнта. Тепер моя сім'я користується цими послугами постійно і щиро рекомендує іншим сім'ям.
|
| |
|
|